Voorwaarden

Bestellingen
Bestellingen worden gemaakt door het ingevulde bestelformulier te versturen.
Bestellingen worden wekelijks per post verstuurd op donderdag.
Alle bestellingen die uiterlijk woensdag via internet gemaakt zijn, worden donderdag verstuurd. Deze heeft u dan vrijdag of zaterdag in huis.
Als u vanuit het buitenland een bestelling wilt doen, kan dat. Houdt er wel rekening mee dat Adopteer een Kip vooralsnog een actie is in Nederland en u alleen Nederland eieren op kunt halen.
Als u een foute bestelling heeft gedaan, kan deze geannuleerd worden. U kunt uw contactgegevens (e-mail, adresgegevens) en annulering doorgeven op info@adopteereenkip.nl. Als uw bestelling gewijzigd moet worden, kunt u contactgegevens (e-mail, adresgegevens) en wijzigingen doorgeven op info@adopteereenkip.nl. Deze worden spoedig verwerkt. Cadeaubonnen die zijn besteld en geleverd kunnen niet geruild worden, omdat deze voorzien zijn van een unieke activeringscode.

Betalen
Betalingen kunnen eenmalig of doorlopend geïncasseerd worden. Bij een doorlopende incasso wordt uw kipadoptie automatisch jaarlijks verlengd in de maand dat uw adoptie is gestart. U ontvangt in dezelfde maand nog waardebonnen.
U kunt een elektronische factuur proforma ontvangen voor uw administratie of declaraties als u dat wilt. U kunt dit aangeven in een mail naar info@adopteereenkip.nl.  
Als u een bestelling vanuit het buitenland doet met een buitenlandse rekening, kunt het geld overmaken op NL63TRIO0784784000 (let op: achter ‘TRIO’ staat een nul). Ons BIC is: TRIONL2u
Als u uw doorlopende kipadoptie wilt stopzetten, dient u dit ons uiterlijk 1 maand voor het einde van uw adoptiejaar per mail, telefonisch of schriftelijk te laten weten.

Post
Bij het versturen van bestellingen zijn wij afhankelijk van de post. Het kan dus voorkomen dat post niet aankomt.
Bij niet aangekomen post, kunt u contact met ons opnemen. Wij checken dan uw gegevens. Als uw gegevens kloppen met die van ons, versturen wij nog eenmaal uw bestelling. 
Als uw gegevens niet overeenkomen met onze gegevens, m.a.w. als u een foutief adres heeft opgegeven, wordt uw bestelling niet nogmaals verstuurd. U bent er in dit geval zelf verantwoordelijk voor om navraag te doen bij buren of de postmaatschappij.
Let daarom goed op of uw ingevoerde adresgegevens kloppen.

Waardebonnen
De waardebonnen kunt u in winkels inleveren tegen doosjes eieren. Deze bonnen vertegenwoordigen dus een waarde. Verlies ze niet.
De waardebonnen kunnen ingeleverd worden bij de deelnemende winkels. Kijk op eieren afhalen voor de winkel bij u in de buurt.
Op de waardebonnen om eieren op te halen staat een uiterlijke inleverdatum. Dit is gedaan, zodat bonnen niet eindeloos in omloop zijn.
De uiterlijke inleverdatum op de waardebonnen duurt altijd langer dan 1 jaar vanaf de start van uw adoptie. Hiermee heeft u genoeg tijd om uw waardebonnen in te wisselen.
Als u er niet aan toekomt om uw waardebonnen tijdig op te maken, kunt u deze niet bij ons ruilen.
Verloren bonnen worden niet vergoed.

Winkels
De winkeliers waar u Adopteer een Kip eieren kunt afhalen steunen de actie en zijn daarom een belangrijke partner. Helaas is er (nog) niet in iedere plaats een winkel waar Adopteer een Kip eieren kunnen worden afgehaald. De winkelier neemt maximaal 2 waardebonnen per keer in. Als u in verband met de afstand van uw afhaalpunt meerdere doosjes wilt ophalen, kunt u het beste vooraf met uw winkelier overleggen. Vragen over houdbaarheid van de eieren kunt u stellen aan uw winkelier. Neem ook voor andere vragen, zoals openingstijden etc. contact op met uw winkelier.

Klacht
Als u een klacht heeft, kunt uw deze per e-mail, schriftelijk of telefonisch melden. Wij nemen u klacht serieus en gaan met betrokken partijen aan de slag om deze zo goed mogelijk af te handelen.

Heeft u andere vragen waar u geen antwoord op heeft kunnen vinden, neem dan contact met ons op.

Kippen kijken

Nieuws

30 maart 2017
 Je hebt nodig:• Allium• Varen• Verona • Narcis• Lijm • Hardgekookte eieren• KwastjeBedek het deel van het ei dat je wilt beplakken met een bloem of blad met lijm. Plaats hierna voorzichtig de bloem of het blad op het kleverige deel. Als...
30 maart 2017
 Je hebt nodig: • Allium• Varen• Verona • Narcis• Lijm • Hardgekookte eieren• Kwastje Werkwijze