Home >> Hoe werkt het? >> Wie zijn wij?

Een campagne van Bionext

Adopteer een kip is een campagne van Bionext, de ketenorganisatie voor biologische landbouw en voeding.  Bionext maakt zich sterk voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Het is onze passie om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt. Oftewel: terug naar de oorsprong! Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen. Elke dag, elke keer als je eet, maak jij een keuze. Een keuze voor wel of geen uitloop voor kippen, een keuze voor lieveheersbeestjes of chemische bestrijdingsmiddelen. 

Samen met de biologische sector 

Bionext werkt samen met  boeren, verwerkers, handel en winkels aan verbetering en verdere verduurzaming in de biologische productieketen. Op deze manier dragen we bij aan dierenwelzijn, gezondheid, biodiversiteit en een beter klimaat. Ook werkt Bionext samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties aan het vergroten van de bekendheid van het biologisch product en de groei van de markt.

 

Goed Doel

Bionext heeft ruim 16.000 adoptanten en donateurs.  Bionext heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Ook donateur worden? Ga dan naar www.bionext.nl en doe mee!

 

 

 

Wist je dat...
kippen zelf ook dol zijn op eieren?


Bio, anbi